top of page

Om oss

Molde Spillklubb er en frivillig forening som fremmer interesse og engasjement for brettspill, rollespill, miniatyrspill, samle-kortspill og andre relaterte aktiviteter. Spillklubben ble stiftet 01. august 2003 og har siden den gang avholdt ukentlige klubbkvelder med brettspill og rollespill. Molde spillklubb er medlem i den landsomfattende organisasjonen Hyperion. 

Molde spillklubb er en klubb for alle, men vi har en nedre aldersgrense, du må være gammel nok til å gå på ungdomsskolen eller eldre.
I Molde spillklubb får du muligheten til å bli knytte bekjentskap til andre som også liker å spille spill. Om det så måtte være brettspill, rollespill, miniatyrspill eller andre ting.
Våre klubbkvelder er en kjempefin arena for de som aldri har spilt noe annet enn Monopol, men er nysgjerrig på å prøve noe nytt. Vi hjelper deg med alt fra brettspillregler til karakterbygging i rollespill. 

Den første gangen er gratis, så det er bare å komme innom for å prøve om dette er noe for deg. Du er hjertelig velkommen!
 

bottom of page