top of page

Hvilke aktiviteter tilbyr vi?

Molde spillklubb tilbyr ulike aktiviteter. Hovedsakelig er det brettspill og rollespill som er organisert, men vi har medlemmer som liker miniatyrspill og kortspill.

Rollespillkvelder gjennomføres på tirsdager, kl. 17-22 på Molde vgs.

Brettspillkvelder gjennomføres på torsdager, kl. 18-22 på Molde vgs.

2019-06-06 19.08.46.jpg

Brettspill

Vi spiller alle mulige typer brettspill. I tillegg til klubbens grunnutstyr er det flere medlemmer som har ulike spill hjemme som brukes på spillekvelder.

Det er ikke de vanlige familiespill som vi prlver oss på, men mange ulike, nye og eldre spill fra forskjellige temaområder. Det finnes vanligvis altid noe som alle liker.

Det er ikke nødvendig å ha egne spill. Og kan du ikke reglene, så blir de forklart for de som ikke har spilt det før.

 

Har du ønske om å spille et spesielt spill må du bare å ta kontakt. Det er en sjanse for at noen av våre medlemmer har det hjemme.

Rollespill

Det er vanligvis 1-3 ulike grupper som spiller rollespill på tirsdager. Pga. korona har aktiviteten for tiden flyttet seg over til nettet. Det kan være DnD, Pathfinder og andre spill som ledes av erfarne Gamemastere.

Det er ikke noe problem hvis du ikke har erfaring og vil begynne med det. Kampanjer går vanligvis over 6-12 måneder.

Du kan gjerne ta kontakt med oss på Discord, e-post eller Facebook og vi ser om det er plass i et spill og til hvilken tidspunkt man kan starte.

Det kan være en begrensning på antall spiller pga. størrelse på lokalet vi holder til, men vi vil alltid prøve å få plass til alle som ønsker å spille rollespill.
 

Rollespill på PC 2.jpg
bottom of page